Lad elbilen hjemme 

Granrud Elektriske AS har ladestasjoner for en enkel, komfortabel og sikker hverdag. 

Be om pristilbud

Elbil ladestasjon - effektiv og trygg lading 

Vi gjør deg ladeklar 

Alt innen Elbil ladestasjoner og ladesystemer for privatbolig, borettslag og næringskunder.

Granrud Elektriske AS er stolt leverandør av Zaptec og Salto/eRange ladestasjoner og ladesystemer. Vi leverer alt fra en enkeltstående elbillader for privat bruk, til større ladeanlegg i garasjer og parkeringsanlegg. Vi bygger og tilpasser din løsning etter behov for laststyring, avlesning av forbruk og kostnadsfordeling ved flere brukere.

Zaptec logo sort

Zaptec

Intelligent ladesystem, spesielt utviklet for lading av elbiler i borettslag, sameier og større parkeringsanlegg. Ladestasjonene fra Zaptec er utviklet for å tåle all slags vær og kan monteres på alt fra søyler, husvegger og lyktestolper.

Zaptec tilbyr et kostnadsfri administrasjonsverktøy Zaptec Portal, som enkelt gir deg status på alle ladestasjoner i systemet og kan lese av forbruket til den enkelte bruker.

Zaptec logo sort

Salto

Ladestasjoner fra Salto er både fleksibel og effektive løsning for alle typer infrastrukturer, fra privat bolig, sameie og offentlige parkeringsanlegg. Systemene er fleksible og kan enkelt koble til flere stasjoner ved behov. 

Dersom du ønsker litt mer kontroll over forbruk og aktivitet kan Salto tilby et brukervennlig administrasjonssystem. Det gir deg oversikt over anleggets aktivitet og kan generere fullstendige rapporter ved behov.

Vil du vite mer om våre ladeløsninger?

Kontakt oss for mer informasjon, en befaring og et tilbud.

Jeg vil vite mer om elbil ladestasjon